افغانستانبرگزیده های سایتتیتر یکجهان

ایران یک سیستم رادار‌کلیدی امریکا را در خلیج‌فارس منهدم کرد

رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که ایران یک سیستم رادار کلیدی آمریکا را در خلیج فارس منهدم کرده‌‌است.

به گزارش خبرگزاری رشد؛بلومبرگ امروز شنبه (۱۶ حوت) به نقل از یک مقام امریکایی که نامش فاش نشده، گزارش داده است که ایران یک سیستم رادار کلیدی ۳۰۰ میلیون دالری ایالات متحده که برای دفاع موشکی این کشور در خلیج فارس «حیاتی بود» را منهدم کرده است.

این مقام امریکایی، گفته که انهدام این رادار خطر تضعیف بیش‌تر توانایی‌ منطقه‌ در مقابله با حمله‌های آینده را به همراه دارد.

شبکه خبری سی‌ان‌ان پیش از این با استناد به تصاویر ماهواره‌ای تجاری گزارش داده بود که یک رادار و تجهیزات پشتیبانی «آر‌ تی اکس کورپ. ای‌ان/تی‌پی‌وای-۲» که توسط سیستم‌های دفاع موشکی «تاد» ایالات متحده استفاده می‌شود، در روزهای آغازین جنگ در پایگاه هوایی امریکا در زرقای اردن منهدم شده است.

تخریب این تجهیزات بعداً توسط یک مقام امریکایی که نامش فاش نشده، تأیید شد.

این در حالی‌است که جنگ ایران با امریکا و اسرائیل وارد دومین هفته خود شده‌است.
خبرگزاری رشد

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن