افغانستانبرگزیده های سایتتیتر یک

بازداشت بیش از ۵۰ تن داعشی در پیوند به اختطاف کودک بلخی

به گزارش خبرگزاری رشد، در خبرنامه این ریاست آمده است که نیروهای کشفی – عملیاتی این ریاست در سلسه عملیات های طرح ریزی شده، ۵۵ عضو گروه داعش را که در اختطاف عبدالرئوف دخیل بودند را از ولایت بلخ، فاریاب و جوزجان بازداشت نموده اند.

ریاست عمومی امنیت ملی با نشر خبرنامه ای می گوید که ۵۵ داعشی را در پیوند به اختطاف عبدالرئوف بازداشت شده اند.

به گزارش خبرگزاری رشد، در خبرنامه این ریاست آمده است که نیروهای کشفی – عملیاتی این ریاست در سلسه عملیات های طرح ریزی شده، ۵۵ عضو گروه داعش را که در اختطاف عبدالرئوف دخیل بودند را از ولایت بلخ، فاریاب و جوزجان بازداشت نموده اند.

نیروهای کشفی – عملیاتی ریاست عمومی امنیت ملی دراین عملیات های طرح ریزی شده، عوامل ذیدخل در اختطاف عبدالرئوف را بازداشت نمودند.

این اعضای گروه داعش به دلیل کاهش منابع اقتصادی این گروه، به اختطاف شهروندان ملکی، کارمندان دولتی و افراد تاجر و سرمایه دار روی آورده بودند تا از این طریق منابع مالی- اقتصادی داعش را افزایش دهند. اعضای این گروه اختطاف‌چی علاوه بر اینکه عبدالرئوف را اختطاف کرده، وظیفه‌ی نگهداری از خانواده های خارجی داعش که از ولایت ننگرهار به ولایت بلخ فرار نموده و مسئولیت انتقال منابع اقتصادی – مالی داعش از کشور های خارجی به داخش افغانستان را به عهده داشتند.

این سلسه عملیات های ریاست عمومی امنیت ملی همچنین موجب جلوگیری از حملات این گروه بر مراسم عروسی های دسته جمعی، حمله‌ی راکتی بر میدان‌هوایی مولانا جلال‌الدین محمد بلخی مزارشریف، حمله بر مراسم عاشورا و اختطاف شهروندان خارجی در ولایت بلخ شده است.

ریاست عمومی امنیت ملی ضمن اینکه به شهروندان افغانستان این اطمینان را می‌دهد که به زودترین فرصت عبدالرئوف را آزاد خواهد ساخت، اعلام می کند که عملیات های پی‌در‌پی نیروهای امنیتی علیه گروه داعش و بازداشت اسلم فاروقی رهبر این گروه توسط نیروهای قطعات خاص ریاست عمومی امنیت ملی موجب تضعیف ساختاری – اقتصادی گروه داعش گردیده است.

برچسب ها
نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن