افغانستاناقتصادیبرگزیده های سایتتیتر یک

بیش از ۳‌هزار و ۵۰۰ قیراط زمرد ولایت پنجشیر به فروش رسید

به گزارش خبرگزاری رشد؛ دفتر والی گروه طالبان برای ولایت پنجشیر امروز سه‌شنبه(۲جدی) گفته که در مزایده امروز زمرد ولایت پنجشیر، ۳ هزار و ۵۴۴ قیراط زمرد به بهای ۳میلیون و ۶۴۴ هزار و ۳۱۰ دالر به فروش رسیده‌است.

طالبان می‌گویند که در مراسم داوطلبی فروش زمرد، صدها تاجر ملی و بین‌المللی شرکت کرده بودند.

طالبان گفتند که فروش محصول زمرد پنجشیر، در کنار ایجاد درآمد اقتصادی و فراهم‌سازی زمینه اشتغال برای جوانان این ولایت، اعتبار جهانی این محصول ارزشمند را نیز به همراه داشته است.

محمد آغا حکیم، والی پنجشیر، می‌گوید که محصول زمرد پنجشیر یا «سرمایه سبز» این ولایت، در نتیجه تلاش‌های مستمر، به شهرت و اعتبار جهانی دست یافته است.

وی ضمن استقبال از کسب اعتبار جهانی این محصول، بار دیگر بر استخراج فنی و معیاری آن تأکید کرده تا دانه‌های قیمتی زمرد به‌گونه اصولی به‌دست آید و از ضایع‌شدن آن به‌گونه جدی جلوگیری شود.

خبرگزاری رشد

برچسب ها
نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن