دو سر کرده طالبان در ولسوالی مارجه کشته شدند

وزارت دفاع اعلام کرده است که در عملیات نیروهای امنیتی حاجی رحمتالله مسوول عدلی و قضایی طالبان و مولوی حمیدی مسوول کمیسیون نظامی طالبان برای ولسوالی مارجه ولایت هلمند همراه افرادش کشته شدند.
به گزارش خبرگزاری رشد؛ در خبرنامهای که این وزارت امروز ۱ جوزا منتشر کرده، نگاشته است که در جریان عملیات خنجر حاجی رحمتالله مسوول عدلی و قضایی طالبان و مولوی حمیدی مسوول کمیسیون نظامی طالبان برای ولسوالی مارجه ولایت هلمند همراه ۲۰ تن از افرداش کشته و ۳ تن دیگر زخمی شدند.
این عملیات توسط قول اردوی ۲۱۵ میوند در ۲۴ ساعت گذشته راهاندازی شده است.
در این عملیات ۳۳ حلقه ماین و ۳ بشکهی مواد انفجاری نیز کشف و خنثی گردیده است.
دو روز پیش نیز وزارت دفاع اعلام کرده بود که در عملیات نیروهای افغان در ولسوالی مارجه ۱۳ طالب کشته شده است.
ولسوالی مارجه ولایت هلمند یکی از ولسوالیهای ناامن این ولایت است که هرازگاهی جنگ میان طالبان و نیروهای امنیتی در این ولسوالی اوج میگیرد.
وزارت دفاع در خبرنامهاش افزوده است که در یک عملیات جداگانه در ساحه پمپ حاجی قیوم ولسوالی گرشک ولایت هلمند یک سرگروپ طالبان به نام مهاجر، همراه ۲ تن از همکارانش کشته و ۲ تن دیگر زخمی شدند.
در این عملیات یک میل ماشیندار پیکا، ۱ میل کلاشینکوف، ۲ پایه مخابره ایکم و ۹ عدد آنتن قلمی مخابره پرسونل بدست نیروهای امنیتی افتاده است.
در این دو عملیات به افراد ملکی آسیبی نرسیده است.
