افغانستانبرگزیده های سایتتیتر یکجهان

طالبان: چندین قرار‌گاه مهم نظامی پاکستان را هدف قرار دادیم

وزارت دفاع طالبان اعلام کرده که این گروه چندین پایگاه نظامی مهم پاکستان را هدف حملات هوایی قرار داده‌است.

به گزارش خبرگزاری رشد؛ وزارت دفاع پاکستان امروز دوشنبه (۱۱حوت) اعلام کرده که نیروهای هوایی این وزارت، حملات هوایی مؤثری را بر پایگاه‌های مهم نظامی در پاکستان انجام دادند.

این حملات پایگاه نورخان در راولپندی، پایگاه مربوط به لشکر ۱۲ در کوتهٔ بلوچستان، کمپ خویزو در ایجنسی مهمند در خیبر پختونخوا و برخی دیگر از قرارگاه‌ها و تأسیسات مهم نظامی پاکستان را هدف قرار داد.

براساس معلومات اولیه، این حملات خسارات قابل توجهی به اهداف یادشده وارد کرده است.

این عملیات در پاسخ به تجاوزات هوایی ارتش پاکستان انجام شد که شب گذشته و امروز کابل، بگرام و برخی دیگر از مناطق را هدف قرار داده بودند.

طالبان می‌گویند که هرگونه نقض حریم هوایی و بی‌احترامی از سوی حلقات شرور پاکستان، با واکنش شدید مواجه خواهد شد.

مقامات پاکستانی ناهنوز در این مورد چیز نگفته است.

خبرگزاری رشد

برچسب ها
نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن