افغانستانتیتر یک

قرغیزستان پیشنهاد پذیرش مهاجران افغانستان و افریقا را رد کرد

وزیر خارجه قرغیزستان اعلام کرده است که این کشور پیشنهاد یک کشور اروپایی برای پذیرش مهاجران افغانستان و افریقا در بدل فراهم‌کردن فرصت‌های کاری برای شهروندان قرغیزستان را نپذیرفته است.

به گزارش خبرگزاری رشد؛ جین‌بیک کولوبایف، وزیر خارجه قرغیزستان، گفته است که شرایط پیشنهادی این توافق در بخش اشتغال قابل قبول نیست و دولت این کشور قصد ندارد درباره آن مذاکره کند.

رسانه‌های قرغیزستانی روز سه‌شنبه، ۲۱ میزان، گزارش داده‌اند که کولوبایف این موضوع را در نشست کمیته پارلمانی امور بین‌الملل، دفاع، امنیت و مهاجرت قرغیزستان بیان کرده است.

او تأکید کرده است که دولت قرغیزستان با کار شهروندان این کشور در خارج مخالفتی ندارد؛ اما به دلیل کمبود نیروی کار در داخل کشور، برنامه‌های دولتی برای تسهیل اشتغال شهروندان در خارج را کاهش داده است.

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن