تیتر یک

لغو قرنطین کامل شهر غزنی

به گزارش خبرگزاری رشد، براساس این فیصله، در روزهای جفت هفته (شنبه، دوشنبه و چهارشنبه) اصناف فروش مواد غیرخوراکی و در روزهای تاق هفته (یک‌شنبه، سه‌شنبه، و پنج‌شنبه) اصناف فروش مواد خوراکی و محروقاتی برای نیم روز باز خواهند بود.

کمیته ولایتی جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در ولایت غزنی، قرنطین کامل شهر غزنی را لغو کرده و در مورد فعالیت محدود اصناف فروش مواد خوراکی و غیرخوراکی فیصله‌ی تازه صادر کرده است.

به گزارش خبرگزاری رشد، براساس این فیصله، در روزهای جفت هفته (شنبه، دوشنبه و چهارشنبه) اصناف فروش مواد غیرخوراکی و در روزهای تاق هفته (یک‌شنبه، سه‌شنبه، و پنج‌شنبه) اصناف فروش مواد خوراکی و محروقاتی برای نیم روز باز خواهند بود.

در فیصله‌نامه‌ی این کمیته که از سوی دفتر والی غزنی منتشر شده، آمده است که سر از فردا پنج‌شنبه فروشگاه‌های مواد خوراکی، مواد ارتزاقی و مواد سوخت از آغاز روز الی ساعت یک بعد از ظهر باز و پس از آن تمامی فروشگاه‌ها مسدود می‌شود.

همچنان گفته شده است که سر از فردا تمامی فروشگاه‌های مواد غیرخوراکی در جریان روزهای جفت از آغاز روز الی ساعت یک بعد از ظهر باز و پس از آن مسدود می‌شود. روزهای جمعه تنها دواخانه‌ها و مراکز صحی باز خواهد بود.

کمیته ولایتی جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در غزنی از شهروندان این ولایت خواسته است تا محدودیت‌های وضع‌شده را رعایت و از شیوع این ویروس جلوگیری کنند.

پیش از این شهر غزنی در جریان روز کاملن قرنطین، اما در جریان شب فروشگاه‌ها باز بود. این روند برای شب آینده نیز ادامه دارد، اما سر از فردا تصمیم تازه‌ی کمیته جلوگیری از شیوع کرونا تطبیق می‌شود.

تا کنون یک‌هزار و ۱۷۶ نفر در ۳۱ ولایت کشور به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. تنها در غزنی ۱۵ نفر به این ویروس مبتلا شده‌اند. از مجموع یک‌هزار و ۱۷۶ نفر، ۱۶۶ نفرشان بهبود یافته و ۴۰ نفر دیگرشان جان باخته‌اند.

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن