تیتر یک

مبتلایان به کرونا در افغانستان به ۴۴۰۲ تن رسید

به گزارش خبرگزاری رشد، وحید مجروح، معین عرضۀ خدمات صحی این وزارت امروز (یکشنبه ۲۱ ثور) در یک نشست خبری گفت که بیشترین واقعات مثبت کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در کابل ثبت شده که به ۱۱۷ مورد می‌رسد.

وزارت صحت عامه اعلام کرده است که در ۲۴ ساعت گذشته ۳۶۱ واقعه مثبت کروناویروس در کشور به ثبت رسیده است. با ثبت ۳۶۱ واقعه مثبت کووید ۱۹ شمار مجموعی واقعات مثبت کرونا در کشور به چهارهزار و ۴۰۲ نفر رسید.

به گزارش خبرگزاری رشد، وحید مجروح، معین عرضۀ خدمات صحی این وزارت امروز (یکشنبه ۲۱ ثور) در یک نشست خبری گفت که بیشترین واقعات مثبت کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در کابل ثبت شده که به ۱۱۷ مورد می‌رسد.

آقای مجروح در ادامه بیان کرد که از میان ۲۴۴ واقعات مثبت، ۵۹ واقعه در هرات، ۳۱ در بلخ، ۲۶ در قندهار، ۲۱ در بغلان، ۱۸ در فراه، ۱۲ در لغمان، ۱۱ در وردک، ۱۱ در سمنگان، پنجشیر ۹ مورد، هشت – هشت واقعه در ننگرهار و پروان، هفت مورد در کنر، پنج واقعه در هلمند، سه – سه مورد در سرپل و جوزجان، دو مورد در پکتیکا و دو واقعه دیگر در پکتیا و زابل ثبت شده است.

اقای مجروح همچنان بیان کرد که در طی ۲۴ ساعت گذشته پنج تن در اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ جان باخته که دو واقعه آن در قندهار و سه واقعه دیگر در غزنی، هرات و بلخ بوده است که با این حساب شمار مجموعی جان باختگان به ۱۲۰ تن رسیده است.

وی در اخر بیان کرد که تا اکنون ۵۵۸ فرد مصاب به بیماری کووید ۱۹ در کشور بهبود یافته اند.

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن