افغانستانبرگزیده های سایتتیتر یک

معاون شورای عالی مصالحه؛ طالبان پیش نویس طرح صلح شان را شریک ساخته است

آقای سلیم که روز چهارشنبه (۸ ثور)، در مراسمی به مناسبت پیروزی مجاهدان صحبت می‌کرد، گفت که پیش‌نویس طرح صلح طالبان به شورای عالی مصالحه‌ی ملی رسیده است.

عطاالرحمان سلیم، معاون شورای عالی مصالحه‌ی ملی، می‌گوید که گروه طالبان، پیش‌نویس طرح صلح خود را با این شورا شریک کرده است.

آقای سلیم که روز چهارشنبه (۸ ثور)، در مراسمی به مناسبت پیروزی مجاهدان صحبت می‌کرد، گفت که پیش‌نویس طرح صلح طالبان به شورای عالی مصالحه‌ی ملی رسیده است.

او جزییات بیشتری در این باره ارایه نکرد.

آقای سلیم هم‌چنان گفت که پیش‌نویس طرح صلح شورای عالی مصالحه‌ی ملی پس از بررسی طرح‌های متعدد تهیه شده و به رهبری این شورا فرستاده شده است.

او افزود: «طرح صلح شورای عالی مصالحه‌ی ملی، همه‌شمول و بر اساس واقعیت‌های جامعه‌ی افغانستان است. امیدواریم که تلفیق این طرح با طرح طالبان، به یک طرح واحد بی‌انجامد.»

گروه طالبان تا اکنون در این باره چیزی نگفته است.

پیش از این، شورای عالی مصالحه‌ی ملی، اعلام کرده بود که بیش از ۳۰ طرح صلح را از سوی احزاب و جریان‌های سیاسی دریافت کرده و تمام آن‌ها را یک جا ساخته است.

از سویی هم، رییس‌جمهور غنی نیز طرحی را زیر نام «نقشه‌ی راه صلح» ترتیب کرده است.

شورای عالی مصالحه‌ی ملی، گفته است که طرح آقای غنی، اولین طرحی است که در نشست استانبول ارایه می‌شود و طرح این شورا، به عنوان گزینه‌ی دوم در نظر گرفته شده است.

قرار بود در ۲۴ اپریل، شهر استانبول ترکیه میزبان گفت‌وگوهای صلح افغانستان باشد؛ اما این نشست تا بعد از ماه رمضان به تعویق افتاد. دلیل اصلی تعویق این نشست، عدم اشتراک گروه طالبان خوانده شده است.

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن