افغانستانبرگزیده های سایتتیتر یک

نماینده مجلس در تخار اسلحه توزیع کرد

اعضای یک خانواده که ساکن ولسوالی خواجه‌بهاوالدین‌ ولایت تخار است می گوید که به دلیل سرپیچی از فرمان‌های قاضی کبیر مرزبان؛ عضو مجلس مورد لت‌وکوب قرار گرفته و مجبور به ترک خانه‌های‌شان شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری رشد، به نقل از سلام وطندار، اعضای این خانواده می‌گویند، قاضی کبیر مرزبان در میان مردم ولسوالی خواجه‌بهاوالدین اسلحه توزیع کرده و هر کسی که از دستوراتش سرپیچی کند را مورد ضرب‌وشتم قرار می‌دهد.

خلیل اسیر، سخنگوی پولیس تخار می‌گوید که ارباب مؤمن، اعضای این خانواده را لت‌وکوب کرده و این شخص هم‌اکنون در بازداشت بسر می‌برد.

گفته می‌شود که ارباب مؤمن از افراد برجستۀ قاضی کبیر است. اما آقای مرزبان در گفت‌وگو با سلام‌وطندار هر گونه ارتباط با این تفنگدار را رد می‌کند.

اعضای این خانواده هم اکنون در شهر تالقان مرکز تخار هستند و می‌گویند، تا زمانی که دولت این افراد مسلح غیرمسؤول را دستگیر نکند، آن‌ها نمی‌توانند به خانه‌های‌شان بازگردند.

 

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن