افغانستانبرگزیده های سایتتیتر یکجهان

ترامپ:‌ علاقه‌مندم تا امریکا نفت ایران را تصاحب کند

رئیس جمهور امریکا می‌گوید که علاقه‌مند تا امریکا نفت جمهوری اسلامی ایران را تصاحب کند.

به گزارش خبرگزاری رشد؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهوری امریکا، بامداد امروز دوشنبه(۱۰ حمل) در گفتگو با فایننشال تایمز گفته که علاقمند است تا ایالات متحده نفت ایران را تصاحب کند.

وی افزود: چیز مورد علاقه‌ی من این است که نفت ایران را بگیریم، اما برخی افراد احمق در داخل امریکا می‌گویند: چرا این کار را می‌کنی؟.

او گفت: شاید جزیره‌ی خارگ را بگیریم و شاید هم نگیریم. گزینه‌های زیادی داریم. البته این بدان معناست که باید مدتی در آن‌جا (جزیره‌ی خارگ) بمانیم.

ترمپ موضوع تصاحب نفت ایران توسط امریکا را با عملیات نظامی ایالات متحده در ونزوئلا مقایسه کرد؛ جایی که واشنگتن پس از بازداشت نیکولاس مادورو، عملاً کنترل صنعت نفت این کشور را به دست گرفته است.

واشنگتن پست نیز گزارش داده که وزارت دفاع امریکا خود را برای چندین هفته درگیری زمینی احتمالی در ایران آماده می‌کند.

خبرگزاری رشد

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن