افغانستانبرگزیده های سایت

حمله طالبان به ولسوالی ارغنداب عقب زده شد

منابع نظامی تائید مکنند که نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان یک حمله گسترده طالبان را در ولسوالی ارغنداب ولایت زابل عقب زده اند.

به گزارش خبرگزاری رشد، تا کنون جزئیات بیشتر در این مورد در دسترس نیست اما منابع میگوند که در این نبرد ۲۸ جنگجوی طالب کشته شده اند.

در عین حال منابع می افزایند که در نتیجه عملیات های نیروهای ویژه ارتش افغانستان و حمله هوایی در ولسوالی ترینکوت ارزگان، نهر سراج و سنگین ولایت هلمند و ولسوالی حصارک ولایت ننگرهار، دست کم ۳۰ مخالف مسلح دولت به قتل رسیده اند.

نیروهای ویژه عملیات مشابهی را در ولسوالی صبری خوست، شاه ولی کوت قندهار، سانچارک سرپل و ولسوالی قره باغ ولایت غزنی به راه انداختند که در نتیجه آن ۳۲ مخالف مسلح دولت کشته و ۵ تن دیگر شان زخمی شدند.

به گفته منابع نظامی، در نتیجه حملات هوایی در ولسوالی های محمد آغه لوگر و زرمت پکیتا ۹ جنگجوی طالب کشته شدند.

مخالفان مسلح دولت تا کنون در این مورد چیزی نه گفته اند.

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن