افغانستانبرگزیده های سایتتیتر یک

راحله دوستم، به عنوان دبیر مجلس سنا انتخاب شد

قوه مقننه در افغانستان متشکل از مجلس نمایندگان و مجلس سنا است. رییس‌جمهوری افغانستان دیروز سومین سال آغاز به کار شورای ملی را افتتاح کرد.

راحله دوستم، دختر مارشال عبدالرشید دوستم که اخیرا از سوی رییس‌جمهوری افغانستان به عنوان سناتور انتصابی معرفی شد امروز در انتخابات برای تکمیل هیات اداری مجلس سنا، از ۵۷ رای حاضر، ۴۲ رای کسب کرد و به عنوان دبیر مجلس سنای افغانستان انتخاب شد.

قوه مقننه در افغانستان متشکل از مجلس نمایندگان و مجلس سنا است. رییس‌جمهوری افغانستان دیروز سومین سال آغاز به کار شورای ملی را افتتاح کرد.

مجلس سنای افغانستان ۱۰۲ عضو، شامل انتخابی و انتصابی دارد و هیات اداری آن متشکل از پنج نفر شامل رییس، نایب اول و دوم، دبیر و نایب دبیر است.

فضل الهادی مسلم‌یار، رییس مجلس سنا، در سال اول دور هفدهم تقنینی در این سمت انتخاب شد و دیروز محمد‌علم ایزدیار به عنوان نایب اول، اکبر استانکزی، نایب دوم و فیصل سمیع، نایب دبیر انتخاب شدند.

راحله دوستم ۳۶ ساله است. او حقوق بین‌الملل را در سطح کارشناسی (لیسانس) در دانشگاه انقره ترکیه خوانده و قبل از عضویت مجلس سنا، به مدت چندین سال رییس بنیاد خیریه دوستم بود.

راحله دوستم یکی از اعضای ارشد حزب جنبش ملی به رهبری پدرش مارشال دوستم است و در سال‌های اخیر وارد فعالیت‌های سیاسی شده است.

این سناتور جوان صرف نظر از اینکه در مدت زمان کوتاهی به چنین سمتی رسیده و رشد سیاسی را تجربه می‌کند، انتخاب او در این سمت نشان دهنده تلاش زنان در نهادهای دولتی و از سوی دیگر بیانگر تقلای حکومت برای برجسته کردن نقش زنان در جامعه افغانستان است.

 

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن