اجتماعیافغانستانبرگزیده های سایتتیتر یک

سیاف به طالبان: از الله بترسید‌، دین را وارونه جلوه ندهید

عبدالرب رسول سیاف خطاب به گروه طالبان می‌گوید که از الله بترسید و آموزه های دین را وارونه جلوه ندهید.

به گزارش خبرگزاری رشد؛ عبد الرب رسول سیاف رئیس شورای عالی‌ مقاومت ملی برای نجات افغانستان امروز یکشنبه(۵دلو) در صفحه اجتماعی فیسبوک نوشت: حاکمان اداره کابل از الله بترسيد آموزه‌های دین را وارونه جلوه مدهید‌.

وی افزود: اسلام دین عدالت و انصاف است واگر در کدام جای امتیازی هم مطرح شده آنهم به غریبان و بیچارگان است نه معتبران و سرمایه‌داران و خوانین.

این در حالی‌است که در اصول‌نامه‌ی جزایی محاکم طالبان»، پیروان مذهب حنفی مسلمان و پیروان سایر مذاهب و باورهای متفاوت و مخالف با «اهل سنت و جماعت» به‌عنوان «مبتدع» یا بدعت‌گذار توصیف شده است.

این اصول با واکنش‌های جدی علمای دین، حقوق‌دانان و کنش‌گران حقوق بشر مواجه شده و آنرا خلاف تمام اصول و ارزش‌های اسلام ناب محمدی خوانده‌اند.

خبرگزاری رشد

برچسب ها
نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن