افغانستانبرگزیده های سایتتیتر یکجهان

شکایت افغانستان از حملات هوایی پاکستان به شورای امنیت

سرپرست نمایندگی دایمی افغانستان در سازمان ملل متحد اعلام کرده که شکایت رسمی افغانستان در باره حملات هوایی پاکستان به شورای امنیت را ثبت کرده است.

به گزارش خبرگزاری رشد؛ نصیر احمد فایق سرپرست نمایندگی دایمی افغانستان در سازمان ملل متحد امروز دوشنبه(۴حوت) در صفحه اجتماعی اکس نوشت: امروز نمایندگی دایمی افغانستان شکایت رسمی خود را درباره حملات هوایی پاکستان که در تاریخ ۲۱–۲۲ فبروری رخداد و منجر به کشته شدن غیرنظامیان، از جمله زنان و کودکان شد، به شورای امنیت سازمان ملل متحد تسلیم کرد.

فایق بیان داشت: ما خواستار رسیدگی و توقف فوری این تخلفات، پاسخگویی، احترام به تمامیت ارضی، منشور‌ ملل متحد و رعایت کامل حقوق بین‌الملل هستیم.

این در حالی است که ارتش پاکستان دو شب قبل حملات هوایی را در ولایات ننگرهار و پکتیکا انجام داد که در نتیجه آن ۲۲ تن کشته و زخمی شده‌اند.

خبرگزاری رشد

برچسب ها
نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن