افغانستانبرگزیده های سایت

طالبان به والی کندز پیشنهاد همکاری دادند

برخی از جنگجویان طالب به والی کندز پیشنهاد هم سو شدن با حکومت افغانستان برای سرکوب داعش را داده اند.

به گزارش خبرگزاری رشد؛ گروهی از همه تندرو تر، در ولسوالی های امام صاحب، دشت ارچی و چاردره پرچم سیاه اش را بلند کرده و فعالیت می کند اما بربنیاد اطلاعات صف منظم ندارند.

گروهی که ظاهراً خار چشم برای جنگجویان اصلی در کندز یعنی طالبان است، از همین رو برخی طالبان برای والی کندز پیشنهاد هم سو شدن با حکومت برای سرکوب داعشیان را داده اند.

اسدالله عمرخیل، والی کندز میگوید، “گفته اند که عملیات ها را بالای ما کم کنید، که داعشیان نفوذ کرده در کندز تا آنان را ختم کنید و فعلا حاضر به صلح هستیم.”

ریشۀ داعشیان کندز با داعشیان ننگرهار یکی است اما بربنیاد اطلاعاتی که منابع در کندز برای مان سپردند، پاکستان وارد مذاکره با سران طالبان در کندز شده و می‌کوشد آنان را قانع به این سازد که داعش برای طالب خطر نیست و باید برای داعشیان اجازه گذر از کندز به آسیای میانه داده شود.

یکتن از باشندگان کندز میگوید، “داعش در چاردره و علی آباد فعالیت دارند و برخی جا ها هستند اما در داخل شهر حضور ندارند.”

طالبان با داعشیان در کندز اختلاف عمیقی دارند، اما بخش از داعشیان همان گروه انشعابی طالبان پنداشته می شوند.

از همین رو گفته می‌شود که مسکو به پشتیبانی مالی و نظامی از طالبان در کندز پرداخته تا جلو فعالیت داعشیان و تهدید بالای آسیای میانه از این رهگذر را بگیرد.

آریانا نیوز

برچسب ها
نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن