تیتر یک
طیاره حامل احمد ضیا مسعود آتش گرفت
به گزارش خبرگزاری رشد، احمد ضیا مسعود، معاون حزب جمعیت اسلامی افغانستان صبح امروز شنبه (10، اکتوبر)، از بدخشان وارد کابل می شد که هواپیمای حاملش در هنگام نشست آتش گرفت.

منابع معتبر در میدان هوایی بین المللی حامد کرزی می گویند که هواپیمای حامل احمدضیا مسعود در هنگام نشست در این فرودگاه آتش گرفته است.
به گزارش خبرگزاری رشد، احمد ضیا مسعود، معاون حزب جمعیت اسلامی افغانستان صبح امروز شنبه (۱۰، اکتوبر)، از بدخشان وارد کابل می شد که هواپیمای حاملش در هنگام نشست آتش گرفت.
منابع در فرودگاه بین المللی حامد کرزی می گویند که این آتش سوزی در یکی از ماشین های هواپیما بوده که از سوی اطفائیه مهار شده است. اما به سرنشینان این هواپیما آسیب نرسیده است
از سویی هم منابع نزدیک به حزب جمعیت می گویند که ماشین هواپیما در آسمان آتش گرفته بوده و مهار شده است.
