برگزیده های سایتجهان

محکومیت شاهزادگان اماراتی در اروپا

دادگاه جنایی بلژیک ۸ شاهزاده اماراتی را به جرم قاچاق انسان و برخورد برده وار با خدمتکاران خود به ۱۵ ماه زندان و پرداخت غرامت سنگین مالی به شاکیان، محکوم کرد.

به گزارش پانوراما الشرق الاوسط، پایگاه خبری بلژیکی”لالیبر” فاش کرد که این شاهزادگان زن اماراتی “حمده آل نهیان” و دخترانش هستند که بر اساس اظهارات وکیل خدمتکاران، از سوی این شاهزادگان در طول مدت اقامتشان در هتل کونراد بروکسل، مجبور می شدند که به طور شبانه روز در خدمت این شاهزاده ها باشند، و روی زمین بخوابند، و در این مدت هرگز به آنها مرخصی ندادند و مانع خروج آنها از هتل می شدند و وادارشان می کردند تا پس مانده غذای شاهزاده ها را بخورند.

اگرچه رسیدگی به این پرونده به دلیل چالش قضایی حدود ۹ سال طول کشید، اما در نهایت بر اساس حکم این دادگاه هر یک از شاهزداگان اماراتی به ۱۵ ماه زندان تعلیقی و پرداخت ۱۶۵ هزار یورو محکوم شدند.

گفتنی است این ماجرا به سالهای ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ میلادی باز می گردد که تعداد ۸ شاهزاده اماراتی در طول مدت اقامت چندین ماهه خود در بروکسل یک طبقه از هتل مشهور و گرانقیمت کونراد را اجاره کرده بودند و در این مدت با خدمتکاران خود رفتارهای غیر انسانی و برده وار مانند پرداخت نکردن حقوق آنان، بدرفتاری و خشونت داشتند و این موضوع زمانی فاش شد که یکی از خدمتکاران توانست از هتل فرار کند و با مراجعه به پلیس شکایت کند.

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن