ملا منصور می خواست به گفتگوهای صلح بپیوندد

ملا هیبتالله آخندزاده گفتهاست ملا اختر محمد منصور رهبر پیشین گروه طالبان پیش از کشتهشدنش تصمیم داشت پیوستنش به گفتگوهای صلح را اعلام کند.
به گزارش خبرگزاری رشد؛ به نقل از اکسپرس تریبیون، رهبر کنونی طالبان گفتهاست که منصور برخی از گفتگوها با دفتر سیاسیشان در قطر در ماه اپریل و می انجام داده بود و تصمیم داشت پالیسیاش را در مورد گفتگوهای صلح اعلام کند اما از سوی هواپیماهای بدون سرنشین امریکایی کشته شد.
رهبر طالبان گفتهاست که نمایندهگانشان در دفتر سیاسی قطر به گفتگوها خوشبین بودند و بخش اعظمی از رهبران طالبان در این مورد توافق نظر داشتند.
او افزودهاست که بخش کوچکی از رهبران طالبان نیز نمیخواستند به گفتگوهای صلح بپیوندند.
بر بنیاد این گزارش و به نقل از رهبر طالبان، ملا اختر محمد منصور تصمیم نهایی و مثبتش را بر اساس مشوره اعلام برای رهبران طالبان اعلام کرده بود.
رهبر طالبان کشتهشدن منصور را یک توطیه خوانده و گفتهاست که سران این گروه در حال گفتگو بودند تا چگونه پالیسیی را برای گفتگوهای صلح ارایه نمایند.
این در حالیست که گروه طالبان فراخوان حکومت وحدت ملی برای پیوستن به روند صلح را رد کرده بودند و اعلام داشتند که با حکومت افغانستان گفتگو نمیکنند.
نشستهای چهارجانبۀ همآهنگی صلح میان افغانستان، پاکستان، امریکا و چین نیز نتوانست پای طالبان را به میدان مذاکره بکشاند و پس چندماه گفتگو، هیچ ثمری در پی نداشت.
باید یادآور شد که ملا اختر محمد منصور دومین رهبر طالبان نیز حدود دوماه پیش در حملۀ هواپیماهای بدون سرنشین نیروهای خارجی در پاکستان کشته شد.
