افغانستانبرگزیده های سایتتیتر یک

مولوی حسام: طالبان ثروت و عزت افغانستان را به یغما برده‌است

به گزارش خبرگزاری رشد؛ مولوی حبیب الله حسام رئیس شورای علمای جبهه مقاومت ملی کشور امروز چهارشنبه(۱۷جدی) در مطلبی تحت عنوان” مقاومت یا نابودی ذلت بار” در صفحه اجتماعی فیسبوک نوشت:‌دین و مذهب طالبان ،ظلم، تعدی، تجاوز، غارت، توهین، تحقیر ،تعصب نفاق کشتار غصب، فساد و شرارت است.

وی افزود: این باند نیابتی تکفیری نه برای زندگان حرمت قائل است و نه برای شهیدان ،آزادی کرامت و حقوق مردم را پایمال کرده و ثروت و عزت این سرزمین را به یغما برده است.

به گفته مولوی حسام در برابر چنین ستمی جز مقاومت جمعی و رهایی از این باند تبهکار راهی دیده نمی‌شود؛ زیرا بدیل ،مقاومت نابودی ذلت بار و بردگی دایمی و زیان دنیا و آخرت است.

این گفته‌ها در حالی مطرح می‌شوند که اخیراً طالبان جنازه یک تن از شهیدان جبهه آزادی افغانستان را نبش قبر کرده و جسد او را با شعار الله اکبر تیرباران کرده‌‌‌است.

خبرگزاری رشد

برچسب ها
نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن