افغانستانبرگزیده های سایتتیتر یک

نبیل: هیبت الله در برابر تجاوز به خاک موضع روشن ندارد

رئیس امنیت ملی حکومت پیشین می‌گوید که چگونه ممکن است که رهبر طالبان در جزئی‌ترین امور زندگی «رعیت» فرمان صادر کند، اما در برابر نقض حاکمیت و تجاوز به خاک کشور حتی یک موضع روشن اتخاذ نکند؟.

به گزارش خبرگزاری رشد؛ رحمت الله نبیل رئیس امنیت ملی حکومت پیشین امروز یکشنبه(۲۴حوت) در صفحه اکس خود‌ نوشت: از آدرس ملا هیبت‌الله تقریباً هر ماه برای «رعیت» در مورد طرز استنجا و استنشاق فرمان صادر می‌شود؛ اما هنگامی که صدها حمله و تجاوز به حریم افغانستان؛ همان سرزمینی که خودشان آن را «دارالاسلام» و «دارالاماره» می‌نامند؛ از سوی پاکستان صورت می‌گیرد، نه صدایی بلند می‌شود و نه فتوایی صادر می‌گردد.

وی افزود: این سکوت سنگین، یک پرسش اساسی را در برابر مردم افغانستان قرار می‌دهد که چگونه ممکن است در جزئی‌ترین امور زندگی «رعیت» فرمان صادر شود، اما در برابر نقض حاکمیت و تجاوز به خاک کشور حتی یک موضع روشن اتخاذ نگردد؟

به گفته‌ی نبیل افغانستان پیش از این نیز با همین ادبیات تکفیری و با برچسب «دارالکفر/دارالحرب» به ویرانی کشانده شد؛ امروز بیم آن می‌رود که آنچه از کشور باقی مانده است، این‌بار با برچسب «دارالخوارج» و با همان منطق خطرناک، دوباره قربانی گردد.

رئیس امنیت ملی حکومت پیشین می‌گوید که تناقض تلخ‌تر اینجاست زمانی که به سودشان بود، او را «امیرالمؤمنین» می‌خواندند؛ اما امروز همان فرد به‌سادگی «رهبر خوارج» و «اهل فتنه» نامیده می‌شود.
او به ابراز نگرانی گفت: شاید زمان آن رسیده باشد که طالبان نیز؛ اگر هنوز به روشنی درنیافته‌اند؛ لحظه‌ای درنگ کنند و بیندیشند که چگونه به نام دین، ذهن‌ها شست‌وشوی مغزی داده شد و حقیقت مکدر جلوه داده شد.

او پیشنهاد داد که راه حل این است که از «رعیت» عبور کنید و به «ملت» روی آورید زیرا کشوری که مردمش رعیت شمرده شوند، نه امنیت پایدار خواهد داشت و نه آینده‌ای روشن؛ اما کشوری که مردمش ملت باشند، دیگر به آسانی قربانی فتوای تکفیر و سیاست ویرانی نخواهد شد.

خبرگزاری رشد

برچسب ها
نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن