برگزیده های سایتجهان

نماینده مجلس امریکا خودکشی کرد

نماینده ایالت کنتاکی در کنگره آمریکا با فیر مرمی به زندگی خود خاتمه داد.

به گزارش خبرگزاری رشد، این اقدام تنها چند روز پس از آن انجام شد که یک زن تاکید کرد در ۱۷ سالگی مورد آزار و اذیت جنسی این نماینده قرار گرفته است.

به گفته پولیس، “دن جانسون” ۵۷ ساله از جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا عصر چهارشنبه به وقت محلی روی یک پل دست به خودکشی زد، جنازه‌اش روی آب آمد و سلاح هم در همان اطراف پیدا شد. پیش از آن، جانسون در پیامی فیس‌بوکی گفته بود که “این ادعاها ساختگی است و تنها خداوند حقیقت را می‌داند.”

دوشنبه مرکز تحقیقات کنتاکی شکایت زنی را منتشر کرده بود که تاکید داشت در اول جنوری ۲۰۱۳ مورد اذیت و آزار جنسی از سوی دن جانسون قرار گرفته است.

این زن می‌گوید در شب واقعه در منزل او مهمان بوده است و همان زمان از جانسون شکایت کرد اما پلیس لوئیسویل پرونده را بدون ایراد اتهام بست.

به گزارش فاکس نیوز، جانسون سه‌شنبه به خبرنگاران گفته بود این اتهامات “تماما ساختگی” است اما رهبران احزاب جمهوری‌خواه و دموکرات خواستار استعفای او شده بودند.

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن