والی قندهار به کرونا مبتلا شد
به گزارش خبرگزاری رشد، آقای حیات روز شنبه (۲۰ ثور) گفت که از چندین روز به اینسو اعراض و علایم شبیه بیماری این ویروس را داشته که دیروز آزمایش صحی آن مثبت شناسایی شده است.

حیات الله حیات، والی قندهار به بیماری کووید۱۹ مبتلا شده و در حال حاضر در قرنطین به سر میبرد.
به گزارش خبرگزاری رشد، آقای حیات روز شنبه (۲۰ ثور) گفت که از چندین روز به اینسو اعراض و علایم شبیه بیماری این ویروس را داشته که دیروز آزمایش صحی آن مثبت شناسایی شده است.
به گفته آقای حیات در حال حاضر در حرم سرای مقام ولایت در قرنطین است و از همین محل به کارهایش ادامه میدهد.
او افزود: “متاسفانه نمونۀ که برای آزمایش فرستاده بودم، مثبت شناسایی شد. تا زمانی که به گونۀ کامل صحتیاب نشوم، کارهای اداری ولایت که برای من اولویت دارتد، از همینجا پیش خواهم برد و با کسی به گونۀ رو در رو دیدار نخواهم داشت”.
به گفته مقامها در این ولایت از نزد چندین تن دیگر به شمول کارمندان اداری مقام ولایت، سکرتر، محافظین، و رانندگان آقای حیات نمونۀگیری شده و برای آزمایش به شفاخانه تشخیص بیماری کووید۱۹ در این ولایت سپرده شده است.
بهیر احمد احمدی، سخنگوی والی قندهار گفت: “کسانی که با والی صاحب از نزدیک در تماس بودند، شمار شان به بیشتر از ۱۰ نفر میرسد که در حال حاضر منتظر نتیجۀ آنان استیم.”
به گفته آقای احمدی برای جلوگیری از گسترش این بیماری محدویتهای را در مقام ولایت قندهار وضع کرده و از رفت و آمد بیشتر مردم جلوگیری خواهد شد.
سخنگوی والی قندهار افزود که قرار است آقای حیات مشکلات مراجعین را از طریق کنفرانس ویدیوی تا زمان صحتیاب شدناش رسیدگی کند.
همزمان با گسترش کروناویروس، این دومین مقام حکومت افغانستان که به بیماری کووید۱۹ متبلا شده است.
این در حالی است که روز پنجشنبه هفته گذشته وزارت صحت افغانستان از متبلاشدن فیروزالدین فیروز، وزیر صحت این کشور خبر داده بود.
به گفته این وزارت وضعیت صحی آقای فیروز رو به بهبود است و در حال حاضر در قرنطین خانگی به سر میبرد.
بر اساس آخرین آمار، شمار مبتلایان کروناویروس در افغانستان به ۳۷۷۸ و مرگ و میر ناشی از آن به ۱۰۹ نفر رسیده است.
