به جنگ علیه تروریزم در افغانستان کمک میکنیم

بخش مطبوعات سازمان همکاریهای شانگهای اعلام کرده، همکاری این سازمان با ایران به منظور مبارزه با هراسافگنی در افغانستان بیشتر خواهد شد.
سازمان همکاریهای شانگهای شامل کشورهای روسیه، چین، قزاقستان، قرغیزستان، تاجیکستان و ازبکستان است.
این سازمان گفته که تبادل اطلاعاتی خود را به منظور مبارزه با فعالیتهای هراس افگنی گسترش خواهد داد.
به گزارش رشد، بخش مطبوعاتی سازمان همکاریهای شانگهای اعلام کرده: ” در سال ۲۰۱۶، با در نظر داشت افزایش تهدیدات هراس افگنان در افغانستان، ایران نیز از تمایل اش به این سازمان به منظور مبارزه با هراس افگنان در این کشور خبر داده است.”
سازمان شانگهای به منظور همکاریهای چندجانبه امنیتی، اقتصادی و فرهنگی میان شماری از کشورهای منطقه ایجاد شده؛ اما با گسترش ناامنی در افغانستان، این نهاد طرح تازهیی را روی دست گرفته است.
روسیه، چین، تاجیکستان و ازبیکستان از اعضای این سازمان بارها نگرانیهای خود را در مورد گسترش ناامنی در افغانستان ابراز کرده بودند.
تاجیکستان همسایهی شمالی افغانستان در همکاری با روسیه، حضور نظامیانش در مرز با افغانستان را تقویت کرده است.
این کشور اخیراً قطعهی ویژهی نظامی خود را نیز در مرز با افغانستان مستقر کرده است.
