دشمن از خلای ظرفیت و عدم نظارت منسوبین شفاخانه استفاده کرد

جنرال هلالالدین هلال رئیس کمیسیون تحقیقات چگونگی حمله بالای شفاخانهی چهارصد بستر محمد داود خان، روز چهارشنبه طی نشست خبری در کابل گفت: دشمن از خلای ظرفیت و عدم نظارت منسوبین شفاخانه استفاده است.
به گزارش خبرگزاری رشد؛ جنرال هلالالدین هلال گفت: تشکیلات شفاخانه چهارصد بستر به بیش از ۲ هزار نفر میرسد که ظرفیت و نظارت تشکیلات منسوبین امنیتی شفاخانه جوابگوی آن نمیباشد و دشمن هم از این خلا استفاده کرده است.
جنرال هلال می گوید: مطابق تحقیقات اولیه شمار کشته شدگان ۵۰ نفر بوده و آماری که در شبکه های اجتماعی دست به دست می شود شایعه است.
وی شایعات را مبنی بر شمار بیشتر کشته شدگان رد کرده گفت: ۹۹ درصد شایعات در حمله چهار بستر وجود دارد که نزدیک به حقیقت نیست.
جنرال هلال گفت: تا امروز هیچ سر نخ بدست نیامده که ثابت بسازد، حمله از قبل در داخل شفاخانه طرحریزی شده باشد و هیچ اسنادی نیز در اختیار نداریم که داکتران در داخل با مهاجمان همکاری داشته باشد.
به گفته جنرال هلال الدین هدال، موتری که در داخل شفاخانه انفجار کرده دارای پلیت جعلی بوده با اغفال منسوبین داخل شفاخانه راه یافته است.
جنرال هلال می گوید: شک نیست که این حمله در خارج از کشور طرح ریزی شده است.
وی می گوید که این هیات در نتیجه تحقیقات خود، ۲۴ جنرال وزارت دفاع ملی را در پیوند به حمله تروریستی بر این شفاخانه، متهم شناخته اند که تحقیقات از نزد آن ها جریان دارد.
محمد رقیب فیاض / کابل
