افغانستانبرگزیده های سایتتیتر یک

کابل با انفجار از رئیس جمهور اندونیزیا استقبال کرد

جوکو ویدودو؛ رییس جمهور اندونیزیا در راس یک هیاتی بلند رتبه اندونیزیایی در حالی وارد کابل شد که صبح امروز مهاجمین انتحاری به پوهنتون نظامی مارشال فهیم حمله کرد.

به گزارش خبرگزاری رشد، آقای ویدودو حوالی ساعت ۱۲:۲۰ دقیقه ظهر امروز دوشنبه (۹ دلو) در میدان هوایی بین المللی کابل مورد استقبال مقام های دولتی افغانستان قرار گرفت.

سروردانش؛ معاون دوم ریاست جمهوری، صلاح الدین ربانی وزیر امور خارجه، اکلیل حکیمی وزیر مالیه، شهردار کابل و شماری دیگری از مقام های عالی رتبه دولتی در میدان هوایی کابل از رییس جمهور اندونیزیا استقبال کردند.

بر اساس گزارش‌ها، رییس جمهور اندونیزیا در یک سفر رسمی وارد کابل شده است و قرار است تا ساعات دیگر با رهبران حکومت وحدت ملی دیدار کند.

هدف از سفر هیات اندونیزیایی، ملاقات با رهبران حکومت وحدت ملی روی همکاری های دو جانبه سیاسی و اقتصادی و موضوعات مختلف اعلام شده است.

همچنین قرار است رییس جمهور اندونیزیا در مراسم افتتاح ساختمان جدید وزارت مالیه که به همکاری این کشور ساخته شده است، شرکت کند.

 

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن