افغانستانبرگزیده های سایت

فرید حمیدی رسما به حیث دادستان کل تعیین شد

در جریان رای‌گیری که امروز مجلس نماینده‌گان افغانستان به خاطر دادن رای تایید را رد به دو نامزد کابینه راه‌اندازی کردند، تاج محمد جاهد توانست به عنوان دادستان کل رای تایید به دست آورد.

آرای ۵۰+۱ پارلمان ۱۱۳ رای بود و آقای جاهد توانست ۲۰۰ رای به دست آورده به عنوان دادستان کل پذیرفته شود.

مجلس نماینده‌گان در حالی به نامزدان دادستانی کل و وزارت امور داخله رای تایید داد که هنوز شماری از نهادهای کلیدی توسط سرپرستان مدیریت می‌شوند.

عبدالرؤوف ابراهیمی، رییس مجلس نماینده‌گان تاکید کرد که رییس جمهور و رییس اجرایی باید نامزدان دو نهاد دیگر امنیی را هم به خاطر گرفتن رای به پارلمان معرفی کنند.

آقای حمیدی در جریان ارایۀ برنامه‌هایش تاکید کرد که مبارزه با فساد اداری را به عنوان نخستین اولویت کاری‌اش قرار خواهد داد.

نامزدان دادستانی کل و وزارت امور داخله هفتۀ گذشته توسط سرور دانش، معاون دوم رییس جمهور به مجلس نماینده‌گان معرفی گردیدند.

با این حال، رییس مجلس نماینده‌گان از این‌که به سرپرستی در دو نهاد مهم امنیتی پایان داده شد، اظهار خوش‌حالی کرد.

برچسب ها
نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن