تیتر یک

ناتو خواستار توقف فوری حملات طالبان شد

 به گزارش خبرگزاری رشد، دبیرکل ناتو  پیش از برگزاری نشست وزیران دفاع کشورهای عضو این سازمان، همچنان گفته است که تطبیق مفاد توافق‌نامه‌ی صلح و توقف حملات از سوی طالبان تنها راه رسیدن به مذاکرات بین‌الافغانی است.

ینس استولتنبرگ، دبیرکل سازمان پیمان اتلانتیک شمالی (ناتو) از طالبان خواسته است که توافق‌نامه‌ی صلح با امریکا را عملی و حملات‌شان را متوقف کنند.

به گزارش خبرگزاری رشد، دبیرکل ناتو  پیش از برگزاری نشست وزیران دفاع کشورهای عضو این سازمان، همچنان گفته است که تطبیق مفاد توافق‌نامه‌ی صلح و توقف حملات از سوی طالبان تنها راه رسیدن به مذاکرات بین‌الافغانی است.

او در عین حال ابراز امیدواری کرده است که این مذاکرات منجر به برقراری صلح در افغانستان شود. به گفته‌ی او، ناتو از افغانستان، از توافق‌نامه‌ی صلح امریکا و طالبان و همچنان از تبادله‌ی زندانیان میان دو طرف حمایت می‌کند.

در همین حال، دفتر شورای امنیت ملی افغانستان می‌گوید که گروه طالبان اخیرا خشونت‌ها در برابر مردم این کشور را افزایش داده است.

جاوید فیصل، سخن‌گوی دفتر شورای امنیت ملی امروز در یک کلیپ ویدیویی گفته است که خلاف طالبان، دولت افغانستان اخیرا تلاش‌هایش برای رسیدن به صلح در کشور را افزایش داده است.

آقای فیصل از طالبان نیز خواسته است که دست از «افغان‌کُشی» برداشته و با مردم روی آتش‌بس دایمی توافق کنند.

این در حالی است که روز گذشته کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان اعلام کرد که پس از امضای توافق‌نامه‌ی صلح میان امریکا و طالبان، ۸۳ غیرنظامی در افغانستان کشته و ۱۱۹ غیرنظامی دیگر زخمی شده‌اند. عامل ۵۰ درصد تلفات غیرنظامیان نیز طالبان دانسته شده است.

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن