تیتر یک

اتمر با وانگ‌یی صحبت تیلیفونی انجام داد

در ادامه وانگ یی وزیر امور خارجه چین، با تأکید بر اهمیت و جایگاه افغانستان در سیاست خارجی چین به عنوان کشور همسایه، اظهار داشت، چین از رهبری روند صلح توسط دولت افغانستان، آغاز مذاکرات بین جمهوری اسلامی افغانستان و طالبان، حفظ نظام جمهوری اسلامی،‌ فیصله‌های لویه جرگه مشورتی صلح و دستاوردهای 19 سال پسین در افغانستان، حمایت و پشتیبانی می‌کند.

سرپرست وزارت خارجه افغانستان با وانگ یی وزیر خارجه کشور چین از طریق تلفون گفتگو کرد.

 محمد حنیف اتمر سرپرست وزارت امور خارجه افغانستان، روز گذشته (چهارشنبه ۲۹ اسد) با وانگ یی وزیر امور خارجه چین، از طریق تلفون گفتگو کرد.

 به گزارش خبرگزاری رشد، دو طرف در رابطه به آغاز مذاکرات صلح و اجماع منطقه‌ای، کاهش خشونت ها و آتش بس بشردوستانه، آزادی زندانیان، همکاری‌های اقتصادی دو جانبه و اتصال منطقه‌‌ای صحبت و تبادل نظر کرد. آقای اتمر با ابراز سپاس از همکاری های موثر و سازنده جمهوری خلق چین با افغانستان در عرصه‌های مختلف، خواهان ایفای نقش عمده توسط چین در روند صلح افغانستان و همکاری در ایجاد اجماع منطقه‌ای در این خصوص شد.

سرپرست وزارت امورخارجه افغانستان با تأکید بر افزایش سرمایه گذاری های چین در أفغانستان، توجه جدی به پروژه مس عینک و رشد و گسترش تجارت میان دو کشور افزود، نیاز است اتصال منطقه‌ای، تجارت و همکاری های اقتصادی میان افغانستان،‌ چین،‌ پاکستان و آسیای مرکزی توسعه و گسترش یابد و در بخش برق و زیرساخت ها گفتگوهای منظم داشته باشیم.

در ادامه وانگ یی وزیر امور خارجه چین، با تأکید بر اهمیت و جایگاه افغانستان در سیاست خارجی چین به عنوان کشور همسایه، اظهار داشت، چین از رهبری روند صلح توسط دولت افغانستان، آغاز مذاکرات بین جمهوری اسلامی افغانستان و طالبان، حفظ نظام جمهوری اسلامی،‌ فیصله‌های لویه جرگه مشورتی صلح و دستاوردهای ۱۹ سال پسین در افغانستان، حمایت و پشتیبانی می‌کند.

آقای یی افزود، صلح در افغانستان باید پایدار، فراگیر و مانع بروز جنگ بعدی باشد و این صلح تنها در چهارچوب قانون اساسی و نظام جمهوری اسلامی ممکن میباشد.

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن