تیتر یک

طالبان در دوحه وقت‌کشی می‌کنند

آقای نادر افزوده است که طالبان برخی از جنبه های توافق نامه بین ایالات متحده و طالبان را مشروعیت بخشیده اند و می خواهند برخی از جنبه های توافق نامه را با ایالات متحده مذاکره کنند.

 نادر نادری عضو مذاکره کننده حکومت در قطر، طالبان را به وقت تلفی محکوم می‌کند.

به گزارش خبرگزاری رشد، نادر نادری عضو مذاکره کننده حکومت گفت، گروه طالبان وقت را روی موضوعات و‌ زاویه‌های که قبلا در توافق نامه ذکر شده ضایع میکنند و کوشش میکنند دوباره روی آنها بحث‌کنند.

نادری گفت: “ما وقت را تلف نمی‌کنیم، طالبان وقت تلفی می‌کنند. درحالی که مردم در کار ما سرعت می‌خواهند.”
به گفته عضو تیم مذاکره کننده، طالبان به دنبال مذاکره مجدد در مورد برخی معاملات توافقنامه صلح ۲۹ فبروری هستند که با ایالات متحده توافق شده است.
آقای نادر افزوده است که طالبان برخی از جنبه های توافق نامه بین ایالات متحده و طالبان را مشروعیت بخشیده اند و می خواهند برخی از جنبه های توافق نامه را با ایالات متحده مذاکره کنند.
نادری گفت که طالبان با ادامه هدف قرار دادن نیروهای امنیتی و غیرنظامیان در تلاشند تا دولت را در کابل تحت فشار قرار دهند.
نادری خاطرنشان کرد: “طالبان از خشونت‌ها به عنوان ابزاری برای افزایش فشار عمومی بر دولت استفاده می کنند. ما از دفاع از ارزش های خود خسته نمی شویم و آماده هستیم تا در هر بحثی شرکت کنیم.”
این در حالیست که گفتگوهای بین‌الافغانی از دو هفته قبل در دوحه پایتخت قطر آغاز شده است و با وجود نشست بین گروه های تماس دو طرف، تاکنون نتیجه قابل توجهی از این نشست ها به دست نیامده است.

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن