کشته شدن یکی از رهبران القاعده در تهران
به گزارش خبرگزاری رشد ، گفته می شود دو نفر موتور سیکلت سوار عبدالله احمد عبدالله را در 7 اوت ، سالگرد وقوع انفجارات در سفارتخانه های ایالات متحده در تانزانیا و کنیا ، در خیابانی در تهران به ضرب گلوله به قتل رساندند . وی به همراه میریام دخترش که بیوه پسر اسامه بن لادن بود، کشته شد.

روزنامه نیویورک تایمز به نقل از مقامات اطلاعاتی ، عبدالله احمد عبدالله، یکی از رهبران سازمان تروریستی “القاعده” (گروهک ممنوع در روسیه) که در حملات به سفارتخانه های آمریکا در آفریقا در سال ۱۹۹۸ شرکت داشت ، سه ماه پیش توسط عوامل اسرائیل در تهران کشته شده است.
به گزارش خبرگزاری رشد ، گفته می شود دو نفر موتور سیکلت سوار عبدالله احمد عبدالله را در ۷ اوت ، سالگرد وقوع انفجارات در سفارتخانه های ایالات متحده در تانزانیا و کنیا ، در خیابانی در تهران به ضرب گلوله به قتل رساندند . وی به همراه میریام دخترش که بیوه پسر اسامه بن لادن بود، کشته شد.
به گفته منابع روزنامه نیویورک تایمز ، این حمله توسط ماموران اطلاعاتی اسرائیل و به پیشنهاد ایالات متحده انجام شده است. هنگامی که از این تیراندازی اطلاع حاصل شد ، رسانه های ایران از ترور حبیب داود ، استاد تاریخ لبنان و دختر ۲۷ ساله وی خبر دادند.
این روزنامه خاطرنشان می کند که هنوز مرگ عبدالله احمد عبدالله به طور رسمی تأیید نشده است. القاعده مرگ هیچ یک از رهبران خود را گزارش نکرده است و مقامات ایرانی این حادثه را گزارش نکرده و هیچ کشور دیگری مسئولیت حذف عبدالله احمد عبدالله بر عهده نگرفته است.
مقامات اطلاعاتی آمریکا روزنامه نیویورک تایمز به گفتند که عبدالله احمد عبدالله از سال ۲۰۰۳ در ایران “در بازداشت” بود ، اما از سال ۲۰۱۵ او در حومه تهران آزادانه زندگی می کرد.
بمب گذاری در سفارت های ایالات متحده در نایروبی و دارالسلام در ۷ اوت ۱۹۹۸ منجر به کشته شدن ۲۲۴ نفر و زخمی شدن بیش از ۴۰۰۰ نفر شد. اگرچه این حملات علیه سفارتخانه های آمریکا انجام شد ، اما تنها ۱۲ نفر از کشته شدگان آمریکایی بودند.
