افغانستانبرگزیده های سایتتیتر یک

کشته شدن پنج تن در حمله‌های طالبان در غور و پروان از سوی طالبان

به گزارش خبرگزاری رشد، عبدالظاهر فیض‌زاده، والی غور می‌گوید که طالبان عصر چهارشنبه چهار تن را در مسیر شاهراه کابل- غور در ولسوالی دولت‌یار این ولایت، تیر باران کردند.

یک مقام محلی و منبع امنیتی امروز (پنج‌شنبه، ۲ ثور) تأیید می‌کنند که پنج تن شب گذشته در نتیجۀ حمله‌های طالبان در ولایت‌های غور و پران، جان باختند و سه تن دیگر، زخم برداشته‌اند.

به گزارش خبرگزاری رشد، عبدالظاهر فیض‌زاده، والی غور می‌گوید که طالبان عصر چهارشنبه چهار تن را در مسیر شاهراه کابل- غور در ولسوالی دولت‌یار این ولایت، تیر باران کردند.

او افزود که قربانیان این رویداد، یک کارمند ملکی حکومت و سه دانشجو استند.

به‌گفتۀ فیض‌زاده، این افراد می‌خواستند که از کابل به ولسوالی لعل سرجنگل غور بروند که در مسیر راه طالبان آنان را از موتر پیاده کردند و تیر باران کردند.

در همین حال، یک منبع امنیتی می‌گوید که در حملۀ طالبان بر یک پاسگاه پولیس در ولایت پروان، یک پولیس جان باخت و سه تن دیگر، زخم برداشته‌اند.

منبع افزود که این رویداد نزدیک ساعت نُه شب گذشته در ساحۀ صیاد ولسوالی بگرام رخ داده‌است و مهاجمان فرار کرده‌اند.

اما عبدالواسع رحیمی، آمر امنیت پولیس پروان می‌گوید که در این رویداد، یک پولیس جان باخته‌است و دو تن دیگر، زخم برداشته‌اند.

طالبان تاکنون دربارۀ این رویدادها، چیزی نگفته‌اند.

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن