افغانستانبرگزیده های سایتتیتر یکجهان

۷۱ شهروند افغانستان دارای وعده پذیرش به آلمان منتقل شدند

خبرگزاری رشد: به نقل از دویچه‌وله، سخن‌گوی وزارت داخله آلمان تایید کرده است که ۷۱ شهروند افغانستان شام پنج‌شنبه با پروازهایی از اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان، به میدان‌های هوایی هانوفر و برلین رسیده‌اند.

همه ۷۱ نفر قبلاً وعده پذیرش الزام‌آور قانونی دریافت کرده و مراحل پذیرش و بررسی امنیتی را به طور کامل انجام داده بودند. 

سخن‌گوی این وزارت افزوده که برای ۶۳ نفر از این افغانستانی‌ها، هیچ حکم الزام‌آور قانونی از سوی دادگاه صادر نشده که آلمان را ملزم به اجازه صدور ویزا و ورود آن‌ها کند.

در برخی از موارد که حکومت فدرال آلمان از صدور ویزا برای افراد دارای وعده پذیرش خودداری کرده، متقاضیان به دادگاه اداری مراجعه نموده و سپس با دستور دادگاه به آنان ویزا ارائه شده است.

در مجموع تاکنون نزدیک به ۱۹۰۰ شهروند افغانستان در قالب برنامه‌های مختلف اسکان مجدد، هنوز امیدوار به پذیرش و انتقال به آلمان هستند.

در میان آن‌ها، کارکنان محلی سابق آلمان در افغانستان و خانواده‌هایشان نیز حضور دارند. آن‌ها پیش از به قدرت رسیدن مجدد طالبان، برای مؤسسات آلمانی کار می‌کردند.

پاکستان فقط تا پایان سال جاری به حکومت آلمان فرصت داده تا مراحل اسکان مجدد را تکمیل کند و تهدید کرده که پس از آن، این افراد به افغانستان اخراج خواهند شد.

این در حالی است که پیش‌تر الکساندر دوبرنت، وزیر داخله آلمان در نشست ویژه کمیته داخلی که به درخواست حزب سبز برگزار شده بود، گفته که پذیرش شهروندان افغانستان هم‌چنان در ابتدای سال آینده با تعهد متقابل آلمان امکان‌پذیر خواهد بود.

برچسب ها
نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن