نور رحمان اخلاقی: فرمانده اکرامالدین سریع توسط گروه طالبان در تهران ترور شد

به گزارش خبرگزاری رشد؛ نور رحمان اخلاقی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان حکومت پیشین چهارشنبهشب(۳جدی) در واکنش به ترور فرمانده اکرامالدین سریع در صفحه اجتماعی فیسبوک نوشت: فرمانده اکرامالدین سریع همرای همکارش فرمانده الماس تا واپسین لحظه در کنار نظامیان مظلوم افغانستان ایستاد.
وی افزود: این دومین مورد ترور نظامیان پیشین مخالف طالبان، پس از ترور فرمانده معروف غلامی در سنبلهی گذشته در مشهد بوده و در افکار عمومی و بر اساس الگوی این ترورها، انگشت اتهام متوجه گروه تروریستی طالبان است.
اخلاقی نوشت: جمهوری اسلامی ایران، مسئول تأمین امنیت افرادی است که برای نجات جان خود از تهدید طالبان به آن کشور پناه بردهاند.
او تاکید کرد که سکوت در برابر این ترورها، به معنای عادیسازی خشونت و بیپاسخماندن جنایت است.
یک منبع مطلع چهارشنبه شب گفته که فردی با اکرامالدین سریع، از نظامیان زمان «جمهوریت» با او تماس گرفت و خواهان کمک برای «حل مشکلش» شد.
زمانی که سریع و یک نفر همراهش از دفترش در تهران خارج شدند تا با فرد تماسگیرنده، صحبت کنند، ترور و کشته شدهاند.
سریع در ایران در قسمت گرفتن مجوز اقامت برای نیروها و نظامیان سابق فعالیت میکرد. این مجوز مانع از اخراج این افراد به افغانستان میشود.
خبرگزاری رشد
