اجتماعیافغانستانبرگزیده های سایت

شاهراه سالنگ‌ها به روی وسایط مسافربری باز شد

به گزارش خبرگزاری رشد؛ اشرف حق‌شناس سخنگوی وزارت فواید عامه گروه طالبان چهارشنبه(۱۰جدی) اعلام کرده که در پی ریزش برف سنگین و طوفان شدید، شاهراه سالنگ‌ها شب دوشنبه ساعت ۲:۴۰ بامداد به‌منظور جلوگیری از تلفات جانی و خسارات مالی، به‌گونهٔ موقت به روی ترافیک مسدود گردید.

وی افزود:از آن زمان تا کنون، ریزش برف همراه با طوفان و بادهای شدید در این مسیر ادامه داشت امروز، با تلاش‌های دوامدار شبانه‌روزی پرسونل ریاست حفظ و مراقبت شاهراه سالنگ‌ها، یک خط عبوری بازگشایی گردید و به وسایطی که در دو طرف شاهراه متوقف بودند، اجازهٔ حرکت داده شد.

حق‌شناس نوشت:کار پاک‌کاری مسیر سالنگ‌ها همچنان ادامه دارد تا زمینهٔ رفت‌وآمد مصؤن برای تمامی وسایط فراهم گردد و در صورتی‌که ریزش برف و طوفان متوقف شود، این شاهراه فردا به‌گونهٔ کامل و دوطرفه به روی ترافیک باز خواهد شد.

خبرگزاری رشد

برچسب ها
نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن