جلوگیری از قاچاق ۳۲ کیلوگرام مواد مخدر از بدخشان

وزارت امور داخله گروه طالبان اعلام کرده که این گروه از قاچاق ۳۲ کیلوگرام مواد مخدر در ولایت بدخشان جلوگیری کردهاست.
به گزارش خبرگزاری رشد؛ وزارت امور داخله گروه طالبان امروز دوشنبه (۱۸حوت) اعلام کرده که ازقاچاق ۳۲کیلوگرام مواد مخدر در ولایت بدخشان جلوگیری شدهاست.
این وزارت گفته که نیروهای پولیس مبارزه با مواد مخدر قوماندانی امنیهی ولایت بدخشان، یک تن را از ساحهی پل بیگم این ولایت همراه با ۳۲کیلوگرام موادمخدر که مواد را به شکل ماهرانه در یک موترجاسازی و قاچاق می کرد، بازداشت کردهاند.
این وزارت در خبرنامهای جداگانه دیگر گفته که یک کارخانهی پروسس مواد مخدر در ولایت جوزجان کشف و هفت تن بازداشت شدند.
طالبان میگویند که نیروهای پولیس مبارزه با مواد مخدر قوماندانی امنیهی ولایت جوزجان، یک کارخانهی پروسس مواد مخدر را همراه با ۱۲۸لیتر مشروبات الکولی، ۳۰۰لیتر انگور فاسدشده و ۹۸کیلوگرام ممیز را از مربوطات این ولایت کشف و تخریب کردهاند.
در همین حال، هفت تن در پیوند به تولید، قاچاق و فروش مواد مخدر نیز از مربوطات این ولایت بازداشت و پس تحقیقات ابتدایی به نهادهای عدلی و قضایی سپرده خواهندشد.
خبرگزاری رشد
