اجتماعیافغانستانبرگزیده های سایتتیتر یک

راحله دوستم: مردم در میان بحران‌های عمیق انسانی، سیاسی و حذف هدفمند قرار دارند

دختر مارشال عبدالرشید دوستم می‌گوید که مردم ما در میان بحران‌های عمیق انسانی و سیاسی از جمله حذف و ترور هدف‌مند مخالفان، زندانی شدن بی مورد و تبعیض شدید علیه زنان قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری رشد؛ راحله دوستم دختر مارشال عبدالرشید دوستم رهبر حزب جنبش ملی افغانستان امروز پنجشنبه(۲۸حوت) در صفحه اجتماعی اکس نوشت:شبکه دیپلومات‌های زن با همکاری سازمان «دیپلومات مستقل» و «بنیاد اروپایی برای دموکراسی» به میزبانی پارلمان اروپا و سنای بلجیم نشست دو روزه برگزار کرد.

وی در پنل اپوزیسیون افغانستان سخنرانی نموده و دیدگاه‌ها خود را در خصوص بحران موجود در افغانستان، وضعیت زنان و نقش آنان در اپوزیسیون بیان کرده‌است.
راحله دوستم گفت: وضعیت کنونی افغانستان همچنان نگران‌کننده است.

مردم ما در میان بحران‌های عمیق انسانی و سیاسی از جمله حذف و ترور هدف‌مند مخالفان، زندانی شدن بی‌مورد و تبعیض شدید علیه زنان قرارند و این حالت نیازمند توجه و اقدام فوری جامعه جهانی‌است.

به گفته‌ی دوستم ادامه چنین گفتگوها و همگرایی میان نیروهای دموکراتیک می‌تواند راه را برای آینده‌ای بهتر هموار سازد.

خانم راحله تاکید کرد که ما متعهد هستیم با تلاش مشترک، برای تحقق صلح، عدالت و یک نظام مشروع در افغانستان به کار خود ادامه دهیم.

خبرگزاری رشد

برچسب ها
نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن