امریکا و اسراییل در پی کنترل منابع منطقه از راه اختلاف میان کشورهای مسلماناند
مسعود پزشکیان، رییسجمهور ایران، امریکا و اسراییل را متهم کرده است که با ایجاد اختلاف میان کشورهای مسلمان و استفاده از حریم هوایی برخی از این کشورها برای حمله به ایران، بهدنبال افزایش نفوذ و کنترل منابع منطقه هستند.

به گزارش خبرگزاری رشد؛ به گزارش الجزیره، پزشکیان روز شنبه، ۲۶ سپتامبر، گفته است که امریکا و اسراییل از حریم هوایی کشورهای مسلمان برای حمله به ایران استفاده کردهاند.
او افزوده است که این دو کشور با ایجاد اختلاف میان کشورهای مسلمان، در پی افزایش نفوذ و کنترل ثروت و منابع منطقه هستند.
رییسجمهور ایران همچنین مدعی شده است که مخالفان این کشور تلاش میکنند میان مقامهای ایرانی اختلاف ایجاد کنند. به گفته او، ایران در حال حاضر شاهد وحدت و انسجام بیسابقه است.
پزشکیان پیش از این نیز در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، از اقدامات امریکا و اسراییل علیه ایران انتقاد کرده و بر ادامه مسیر دیپلماسی تأکید کرده بود.
تنش میان ایران، امریکا و اسراییل از موضوعات اصلی نشستهای اخیر سازمان ملل بوده است. پزشکیان در سخنرانی خود در مجمع عمومی، ضمن انتقاد از حملات امریکا و اسراییل، آمادگی ایران برای دیپلماسی را نیز مطرح کرده بود.
اظهارات پزشکیان بازتابدهنده موضع حکومت ایران درباره نقش امریکا و اسراییل در تنشهای منطقهای است. ادعاهای او درباره استفاده از حریم هوایی کشورهای مسلمان و تلاش برای کنترل منابع منطقه، در این گزارش بهعنوان اظهارات رییسجمهور ایران نقل شده و بهطور مستقل تأیید نشده است.
