اجتماعیافغانستانبرگزیده های سایتتیتر یک

آزادی ناظره رشیدی از زندان طالبان

سازمان حمایت از رسانه‌های افغانستان اعلام کرده که ناظره رشیدی از زندان گروه طالبان آزاد شده‌‌است.

به گزارش خبرگزاری رشد؛ سازمان حمایت از رسانه‌های افغانستان (آمسو) امروز شنبه(۱۸دلو) اعلام کرده که ناظره رشیدی خبرنگار محلی، پس از حدود یک ماه بازداشت، آزاد شده است.

ناظره رشیدی حدود یک ماه پیش در ولایت قندز توسط طالبان بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده بود. بازداشت وی نگرانی‌های جدی خانواده‌اش، نهادهای رسانه‌ای و حامیان آزادی بیان را برانگیخته بود.

رشیدی تنها سرپرست خواهران و برادران خردسال خانواده‌اش می‌باشد.

خانواده ناظره رشیدی از تلاش‌های پی‌گیر سازمان امسو، دادخواهی گسترده و پیگیری مداوم وضعیت وی با همکاری نهادهای همکار، ابراز سپاس و قدردانی عمیق کرده و تأکید نموده‌اند که تلاش‌های این سازمان نقش مؤثری در روند آزادی این خبرنگار داشته است.

سازمان حمایت از رسانه‌های افغانستان این رویداد را نتیجه تلاش‌های مشترک نهادهای حامی رسانه‌ها می‌داند، اما هم‌زمان تأکید می‌کند که بازداشت، تهدید و آزار خبرنگاران، به‌ویژه خبرنگاران زن، همچنان تهدیدی جدی در برابر آزادی بیان و حقوق بشر به شمار می‌رود.

این سازمان یک‌بار دیگر از طالبان می‌خواهد به حقوق اساسی خبرنگاران احترام بگذارند، امنیت خبرنگاران زن را تضمین نمایند و از بازداشت و اعمال فشار بر فعالان رسانه‌ای دست بردارند. همچنان، سازمان از نهادهای بین‌المللی می‌خواهد که به وضعیت خبرنگاران افغان توجه جدی داشته باشند.

خبرگزاری رشد

برچسب ها
نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن