افغانستانبرگزیده های سایتتیتر یکجهان

انتقال بیش از ۴۰ پناهجوی افغان از پاکستان به آلمان

رسانه‌های آلمانی گزارش دادند که بیش از ۴۰ پناهجوی افغان از پاکستان به آن کشور انتقال یافتند.

به گزارش خبرگزاری رشد؛ به نقل از امل هامبورگ یک هواپیما با بیش از ۴۰ پناهجوی افغان روز گذشته(۸دلو) در آلمان به زمین نشست.

در میان این پناهجویان زنی افغان نیز حضور داشت که از حمایت حقوقی سازمان PRO ASYL برخوردار بوده است.

برای افغان‌هایی که با وعده پذیرش آلمان در پاکستان گرفتار شده‌اند، این روزها مسئله‌ای حیاتی و مسابقه‌ای با زمان در جریان است اینکه آیا با کمک جامعه مدنی و تصمیم‌های قضایی جانشان نجات پیدا می‌کند یا نه.

هلن رتزِنه، هم‌مدیر اجرایی PRO ASYL، می‌گوید:«این یک رسوایی است که انسان‌هایی که با به‌خطر انداختن جان خود برای آزادی، دموکراسی و حاکمیت قانون تلاش کرده‌اند، مجبور شوند حق خود برای دریافت حمایت را تک‌تک در دادگاه‌ها به دست آورند. دولتی که وعده‌های نجات‌بخش جان انسان‌ها را پس می‌گیرد، رفتاری شرم‌آور دارد.»

سمیرا حیدری که در معرض خطر جدی بوده و از سوی PRO ASYL حمایت می‌شد، پس از ورود به خاک آلمان گفت:«پیروزی در دادگاه بهترین احساسی بود که می‌توانستم تجربه کنم. احساس می‌کردم از تمام تروماهایی که پشت سر گذاشته بودم رها شده‌ام. بردن این پرونده یک پیروزی بزرگ برای حقوق بشر بود.»

سازمان PRO ASYL از دولت فدرال آلمان می‌خواهد که هرچه سریع‌تر برای تمام افغان‌های در معرض خطر که وعده پذیرش دریافت کرده‌اند، ویزاهای وعده‌داده‌شده را صادر کند – صرف‌نظر از این‌که این وعده از طریق کدام برنامه پذیرش داده شده است.

خبرگزاری رشد

برچسب ها
نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن