تهدید مخالفین سیاسی حکومت توسط گارنیزیون کابل

اجتماعات، اعتصابات مطابق ماده ۳۶ قانون اساسی و قانون تظاهرات از جمله حقوق اساسی شهروندان کشور بوده و دولت در تأمین این حقوق و مساعد ساختن شرایط بهتر استفاده از حق اجتماعات و تظاهرات خود را مکلف میداند.
از سازمان دهندگان و اشتراک کنندگان تظاهرات و اجتماعات توقع می رود که با درنظرداشت ماده هشتم قانون اعتصابات و اجتماعات از نزدیک شدن به ساحات ممنوعه ریاست جمهوری و محلات دیپلوماتیک وزیر محمداکبرخان، مراکز و تأسیسات نظامی، شفاخانهها، مکاتب، کودکستانها و محلات تجاری جلوگیری به عمل آید.
سازمان دهندگان و اشتراک کنندگان تظاهرات و اجتماعات با درنظرداشت ماده هفتم قانون اعتصابات و اجتماعات از حمل سلاح تحت هر عنوان به شمول محافظین امنیتی که در جریان اجتماعات، اعتصابات و تظاهرات شرکت می دارند به منظور حفظ امنیت و رعایت قانون جداً جلوگیری به عمل آید.
در صورت نقض موارد قانونی سازمان دهندگان پاسخگو خواهند بود.
