افغانستانبرگزیده های سایتتیتر یکجهان

طالبان: اعلام شمار تلفات نیروهای ما از سوی پاکستان تبلیغات است

معاون سخنگوی وزارت دفاع طالبان در واکنش به اعلام شمار بلند تلفات طالبان از سوی پاکستان می‌گوید که ادعای پاکستان درباره تلفات نیروهای افغان تبلیغات است.

به گزارش خبرگزاری رشد؛ صدیق‌الله نصرت، معاون سخنگوی وزارت دفاع طالبان ناوقت شب گذشته (۲۰حوت) گفت: ادعای وزیر اطلاعات پاکستان درباره تلفات نیروهایافغان را نادرست و تبلیغاتی است.

وی افزود: طرف پاکستانی با نشر گزارش‌های کاذب تلاش می‌کند خسارات و تلفات سنگین خود را که از سوی نیروهای افغان بر آنان وارد شده، پنهان کند.

به گفته‌ی این طالب، در حملات نیروهای افغان صدها ملیشه پاکستانی کشته و صدها تن دیگر زخمی شده‌اند و همچنان ده‌ها پوسته و قرارگاه آنان از بین رفته است.

این در حالی‌است که به اساس معلومات وزیر اطلاعات پاکستان در سه‌هفته جنگ طالبان و پاکستان، بیش از شش هزار طالب کشته و زخمی شده‌اند.

خبرگزاری رشد

برچسب ها
نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن