طالبان در سنگین از موتر ها و جنگ افزار های نیروهای امنیتی استفاده می کند

اعضای شورای ولایتی هلمند با بیان اینکه نبرد در ولسوالی سنگین ولایت هلمند زندهگی را برای باشندهگان این ولسوالی سخت کرده است گفتند که از چند روز بدینسو نبرد سخت میان نیروهای دولتی و جنگجویان مخالف دولت آغاز شده است و در این نبرد چندین نظامی کشور نیز کشته و زخمی شدهاند.
به گزارش خبرگزاری رشد: اعضای شورای ولایتی هلمند میگویند که به علت نبود خدمات مخابراتی آمار دقیق تلفات این ولسوالی در دست نیست.
برخی از اعضای این شورا میگویند که طالبان با به کارگیری از موترها و جنگ افزارهای نیروهای امنیتی در ولسوالی سنگین در برابر نیروهای دولتی می جنگند.
درهمین حال والی هلمند میگوید که نظامیان کشور در سنگین در حال پیشروی هستند.
میرزا خان رحیمی والی هلمند تأکید کرد که در حمله دیشب طالبان بر برخی از پاسگاه های نظامیان کشور در سنگین چند نظامی کشور جان باخته و هشت نظامی دیگر زخم برداشتهاند.
این نبرد چهار ماه پیش هنگامی آغاز شد که صدها جنگجو به برخی از بخشهای ولسوالی مارجه، موسی قلعه، سنگین و حوزه چهارم شهر لشکرگاه حمله کردند و اکنون هم نبرد در این بخشها ادامه دارد
