افغانستانتیتر یک

طالبان سه اختطافچی را در شهر کابل بازداشت کردند

رسانه‌ها از بازداشت سه آدم‌ربا در شهر کابل خبر داده‌اند. این افراد شب گذشته (یک‌شنبه، ۱۲ جدی) بازداشت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری دولتی باختر، افراد بازداشت‌شده روز گذشته یک نفر را از مربوطات حوزه‌ی چهارم امنیتی شهر کابل ربوده و در بدل رهایی او ۴۰۰ صد هزار دالر از خانواده‌اش درخواست کرده بودند.

باختر نوشته ‌است که تلاش‌ها برای بازداشت دو شریک دیگر این افراد جریان دارد. این رسانه درباره سرنوشت فرد ربوده شده، توضیح نداده است.

در خبر دیگر، باختر به نقل از مسئولان طالبان در حوزه‌ی یازدهم امنیتی شهر کابل گزارش داده است که شب گذشته چهار دزد که مبلغ ۱۲۰۰ دالر امریکایی و ۳۵۰۰ افغانی پول نقد یک شهروند را سرقت کرده بودند، بازداشت شده‌اند.

گفته شده‌ است که پول‌های سرقت‌شده دوباره به مالک‌ اصلی‌اش سپرده شده است.

آدم‌ربایی و سرقت‌های مسلحانه از چالش‌های عمده امنیتی در شهرهای کشور، به‌ویژه پایتخت به حساب می‌آید. این درحالی است که طالبان می‌گویند گراف جرایم پس از تسلط این گروه کاهش یافته است.

لینک کوتاه
نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن