تیتر یک

قیام مردم فاریاب علیه طالبان

به گفتۀ آقای ذکی، باشنده‌گان شیرین‌تگاب به علت افزایش ظلم و ستم گروه طالبان بر مردم این ولسوالی و توقف 5 موتر کمک‌های ترکمنستان برای افغانستان از سوی این گروه، قیام کرده‌اند.

مسئولان محلی در ولسوالی شیرین‌تگاب فاریاب از قیام مردم در برابر گروه طالبان خبر می‌دهند.

 به گزارش خبرگزاری رشد، زین‌الله ذکی، ولسوال شیرین‌تگاب به رسانه ها می‌گوید که مردم محل تاکنون چندین کمربند طالبان را تصرف و قرارگاه ولسوال نام‌نهاد این گروه برای این ولسوالی را نیز محاصره کرده‌اند.

به گفتۀ آقای ذکی، باشنده‌گان شیرین‌تگاب به علت افزایش ظلم و ستم گروه طالبان بر مردم این ولسوالی و توقف ۵ موتر کمک‌های ترکمنستان برای افغانستان از سوی این گروه، قیام کرده‌اند.

در این حال باشنده‌گان شیرین‌تگاب می‌گویند که تاکنون دو قرارگاه طالبان را با شماری از جنگ‌افزارهای این گروه تصرف کرده‌اند.

آنان می‌افزایند که در حال حاضر تلاش دارند تا یک قرارگاه بزرگ این گروه را نیز تصرف کنند.

مسئولان محلی شیرین‌تگاب می‌گویند که طالبان برای متفرق ساختن قیام‌کننده‌گان چند شلیک هوایی کرده‌اند که در نتیجۀ آن ۴ تن زخم برداشته‌اند.

گروه طالبان تاکنون در این باره چیزی نگفته‌اند.

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن