افغانستانبرگزیده های سایتتیتر یک

معاون رئیس جمهور؛ ادامه خشونت‌ها، ممکن است مذاکرات با طالبان را به بن‌بست بکشاند

به گزارش خبرگزاری رشد، معاون دوم ریاست جمهوری این مطلب را در دیدار با آرنات پاولز، سرپرست دفتر و معاون هیأت اتحادیه اروپا در کابل روز دوشنبه، پانزدهم جدی مطرح کرده است.

سرور دانش، معاون دوم ریاست جمهوری گفته است که ادامه خشونت‌ها و قتل‌های هدف‌مند هم‌زمان با جریان مذاکرات صلح با گروه طالبان، برای مردم افغانستان غیرقابل قبول است و ممکن است که مذاکرات را به بن‌بست بکشاند.

به گزارش خبرگزاری رشد، معاون دوم ریاست جمهوری این مطلب را در دیدار با آرنات پاولز، سرپرست دفتر و معاون هیأت اتحادیه اروپا در کابل روز دوشنبه، پانزدهم جدی مطرح کرده است.

به گفته دانش، انتظار می‌رود با آغاز دور دوم مذاکرات صلح با گروه طالبان، روی کاهش خشونت‌ها و اجرای آتش‌بس توافق صورت گیرد؛ در غیر آن مذاکرات به بن بست مواجه خواهد شد.

دانش می‌گوید که افزایش خشونت‌ها و قتل‌های هدف‌مند در روزهای اخیر، اعتماد و باور مردم افغانستان نسبت به روند صلح را کاهش داده و آن‌ها به این باور هستند که گروه طالبان هنوز از استراتژی نظامی خود دست برنداشته‌اند.

معاون دوم ریاست جمهوری از جانب دیگر گفته است که بر اساس گزارش هیأت مذاکراه کننده دولت جمهوری اسلامی افغانستان، دیدگاه گروه طالبان در مورد آزادی بیان، حقوق زنان، حقوق بشر، حقوق اقلیت‌ها و آزادی‌های مدنی مردم افغانستان هیچ تغییری نکرده است، به این دلیل مذاکرات دشوار خواهد بود.

سرور دانش دیدگاه دولت درباره مذاکرات صلح را روشن خوانده و تأکید کرده است که جامعه جهانی و همکاران بین‌المللی افغانستان نیز دیدگاه‌های‌شان را منسجم کنند و در مورد جزییات گفت‌وگوها با طالبان به یک توافق برسد.

طبق اعلام دفتر سرور دانش، آرنات پاولز، سرپرست دفتر و معاون هیأت اتحادیه اروپا در افغانستان در این دیدار گفته است که افزایش خشونت‌ها و قتل‌های هدف‌مند خبرنگاران، فعالان مدنی و حقوق بشری برای همه غیرقابل قبول است و اگر ادامه یابد، روی روند مذاکرات صلح تأثیر می‌گذارد و حتا ممکن است این مذاکرات را به بن بست بکشاند.

معاون هیأت اتحادیه اروپا افزوده است که در صورت تداوم خشونت‌ها و قتل‌های هدف‌مند و مسوولیت نگرفتن گروه طالبان، خروج رهبران این گروه از فهرست سیاه سازمان ملل یک اشتباه است.

طبق خبرنامه‌ای که از سوی دفتر دانش نشر شده است، آنات پاولز گفته است که اگر گروه طالبان مسوولیت این حملات هدف‌مند را بر عهده داشته باشد، باید رهبران این گروه از فهرست سیاه سازمان ملل خارج نشوند و حتا افراد دیگری از آن‌ها در این فهرست افزوده شود.

ترورهای هدف‌مند در شهر کابل و سایر ولایت‌ها در روزهای اخیر افزایش یافته است. مسوولیت برخی از این حملات را فرد و گروهی بر عهده نمی‌گیرد. محمدمسعود اندرابی، وزیر امور داخله گفته است که پشت همه ترورهای هدف‌مند گروه طالبان است.

لینک کوتاه

https://www.roushd.news/r41p
نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن