افغانستانتیتر یک

طالبان هفت جوان پنجشیری را در کابل بازداشت کردند

منابع محلی می‌گویند طالبان حدود یک هفته پیش هفت جوان از ولسوالی حصه اول پنجشیر را در شهر کابل بازداشت و آنان را به ریاست ۴۰ منتقل کرده‌اند. به گفته منابع، این افراد به اتهام همکاری با جبهه مقاومت بازداشت شده‌اند و از سرنوشت آنان تاکنون اطلاعی در دست نیست.

به گزارش خبرگزاری رشد؛ منابع محلی می‌گویند هفت جوان از ولسوالی حصه اول ولایت پنجشیر، حدود یک هفته پیش در شهر کابل از سوی طالبان بازداشت شده‌اند.

این منابع روز دوشنبه، ۳۰ سنبله، گفته‌اند که این افراد به اتهام همکاری با جبهه مقاومت بازداشت و به ریاست ۴۰ طالبان در کابل منتقل شده‌اند.

به گفته منابع، تاکنون اطلاعاتی درباره وضعیت و سرنوشت این هفت جوان در دست نیست. خانواده‌های آنان تنها از طریق تماس با پدران‌شان مطلع شده‌اند که فرزندان‌شان در ریاست ۴۰ نگهداری می‌شوند.

منابع افزوده‌اند که عبدالعلیم، یکی از بازداشت‌شده‌گان، دانشجوی دانشگاه کابل بوده است. سیف‌الرحمن، جوان دیگر، در کابل کراچی داشته و آب انار می‌فروخته است.

خانواده‌های این افراد خواستار روشن‌شدن وضعیت و سرنوشت آنان و ارائه اطلاعات درباره محل نگهداری‌شان هستند.

طالبان تاکنون درباره بازداشت این هفت جوان و اتهام‌های مطرح‌شده علیه آنان اظهارنظر نکرده‌اند.

در سال‌های اخیر، گزارش‌هایی از بازداشت باشندگان پنجشیر و افراد متهم به همکاری با جبهه مقاومت از سوی طالبان منتشر شده است.

ادامه بازداشت افراد به اتهام همکاری با مخالفان مسلح، بدون ارائه جزئیات درباره اتهام و وضعیت آنان، می‌تواند نگرانی‌ها درباره روند بازداشت‌ها و دسترسی خانواده‌ها به اطلاعات را افزایش دهد. روشن‌شدن اتهام‌ها و وضعیت حقوقی بازداشت‌شده‌گان برای کاهش این نگرانی‌ها اهمیت دارد.

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن