افغانستانتیتر یک

افغان‌های مقیم آلمان در اعتراض به محدودیت‌ها بر شیعیان افغانستان تجمع کردند

شماری از افغان‌های مقیم آلمان در اعتراض به آنچه افزایش محدودیت‌ها بر شیعیان افغانستان و بسته‌شدن مراکز علمی و مذهبی عنوان کردند، تجمع اعتراضی برگزار کردند.

به گزارش خبرگزاری رشد؛ این تجمع عصر یکشنبه، ۲۰ سپتامبر ۲۰۲۶، در برلین برگزار شده است. برگزارکنندگان هدف آن را اعتراض به وضعیت شیعیان افغانستان و ابراز نگرانی درباره بسته‌شدن مرکز آموزشی خاتم‌النبیین در کابل عنوان کرده‌اند.

به گفته برگزارکنندگان، در این گردهمایی شماری از شهروندان و فعالان از ایران، لبنان، عراق و آلمان نیز حضور داشتند.

معترضان از جامعه جهانی خواستند در برابر وضعیت افغانستان واکنش نشان دهد و در سیاست تعامل با اداره طالبان بازنگری کند.

وب‌سایت برگزارکننده این راهپیمایی نیز اعلام کرده است که این تجمع با محوریت حقوق بشر، آزادی مذهبی، امنیت و دست‌رسی به آموزش و با تمرکز بر وضعیت شیعیان افغانستان برگزار شده است.

مرکز آموزشی خاتم‌النبیین در کابل در ماه سپتامبر با اقدام نیروهای طالبان بسته شد؛ این اقدام با واکنش شماری از جریان‌های سیاسی و مدنی روبه‌رو شده است.

برگزاری این تجمع نشان‌دهنده ادامه اعتراض بخشی از جامعه افغان‌های خارج از کشور به سیاست‌های طالبان در زمینه آزادی مذهبی و آموزش است. موضوع وضعیت شیعیان افغانستان در ماه‌های اخیر نیز در گزارش‌های حقوق بشری و رسانه‌ای مطرح بوده است.

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن