اجتماعیافغانستانبرگزیده های سایتتیتر یک

فعالان حقوق بشر: افغان‌ها از ابتدایی‌ترین امنیت انسانی و اجتماعی محروم هستند

اتحاد فعالان حقوق بشر در واکنش به افزایش قتل و کشتار در بزرگ‌ شهر‌های کشور می‌گوید که از ابتدایی‌ترین امنیت انسانی و اجتماعی نیز محروم هستند.

به گزارش خبرگزاری رشد؛ اتحاد فعالان حقوق بشر امروز شنبه(۱۹ ثور) در بیانیه‌ای گفته قتل غم‌انگیز شهزاد نیازی ، نوجوانی که خانه را به قصد مدرسه ترک کرد اما جسدش بعداً به خانواده‌اش بازگردانده شد، بار دیگر نشان می‌دهد که مردم ما تحت کنترل یک گروه تروریستی زندگی می‌کنند، نه تنها از امنیت سیاسی، بلکه حتی از ابتدایی‌ترین امنیت انسانی و اجتماعی نیز محروم هستند.

وی افزود: افزایش ناپدید شدن‌ها، آدم‌ربایی‌ها، قتل‌های مرموز، سرقت‌های مسلحانه و گسترش ترس در کابل و سایر استان‌ها واقعیتی است که تبلیغات طالبان و روایت‌های رسانه‌ای ساختگی دیگر نمی‌توانند آن را پنهان کنند که گروهی که با زور اسلحه حکومت می‌کند، نه توانایی تأمین امنیت را دارد و نه مشروعیت لازم برای اداره یک جامعه را.

بیانیه افزود: اتحادیه فعالان حقوق بشر مراتب تسلیت عمیق خود را به خانواده شهزاد نیازی و همه خانواده‌های داغدار در سراسر کشور ابراز می‌کند.

ما تأکید می‌کنیم که وضعیت فعلی نتیجه مستقیم حاکمیت یک ساختار مسلح، غیر پاسخ‌گو و نامشروع است که به جای محافظت از جان انسان‌ها، ترس، ناامنی و بی‌اعتمادی را بر جامعه تحمیل کرده است.

اتحاد فعالان حقوق بشر می‌گویند که کودکان و جوانان این سرزمین باید با امید به مدرسه بروند – نه با خانواده‌هایی که دائماً در ترس از آدم‌ربایی، ناپدید شدن یا مرگ هستند.

این نهاد از سازمان‌های بین‌المللی حقوق بشر و وجدان جهانی می‌خواسته که در برابر وضعیت فاجعه‌بار امنیت انسانی در کشورمان سکوت نکنند.

اتحاد فعالان حقوق بشر گفته که مردم ما توسط یک گروه تروریستی گروگان گرفته شده‌اند و تعداد قربانیان هر روز در حال افزایش است.

خبرگزاری رشد

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن