افغانستانتیتر یک

مردی در نورستان پس از تیراندازی افراد مسلح ناشناس جان باخت

منابع محلی می‌گویند عبیدالله کپتان‌زاده، حدوداً ۴۰ ساله، پس از هدف قرار گرفتن با گلوله در ولسوالی واما نورستان، در شفاخانه جان باخته است. عاملان و انگیزه این قتل تاکنون روشن نیست و طالبان درباره آن اظهارنظر نکرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری رشد؛ منابع محلی می‌گویند عبیدالله کپتان‌زاده، باشنده نورستان، پس از چاشت پنج‌شنبه، ۲ میزان، در منطقه اکت‌بین ولسوالی واما هدف تیراندازی افراد مسلح ناشناس قرار گرفت.

به گفته منابع، او از ناحیه سر زخمی شده بود و به دلیل شدت جراحات، روز جمعه در شفاخانه جان باخت.

درباره هویت مهاجمان، انگیزه قتل و این‌که آیا کسی در پیوند به این رویداد بازداشت شده است، اطلاعاتی در دست نیست.

مسوولان طالبان در نورستان نیز تا زمان نشر این گزارش درباره این رویداد اظهارنظر نکرده‌اند.

قتل‌های مرموز و تیراندازی افراد مسلح ناشناس در بخش‌هایی از افغانستان، از جمله نورستان، گزارش شده است. در یک رویداد جداگانه در ۳۰ آگست ۲۰۲۶، یک مرد ۴۲ ساله به نام جمعه‌خان در ولسوالی مندول نورستان کشته شد. مقام‌های طالبان آن قتل را به اختلاف خانوادگی مرتبط دانستند و از بازداشت یک مظنون خبر دادند.

قتل یک مرد در واما به دست مهاجمان ناشناس، بار دیگر پرسش‌هایی درباره امنیت شهروندان و توانایی نهادهای مسوول در شناسایی عاملان خشونت مطرح می‌کند. در چنین رویدادهایی، روشن‌شدن هویت مهاجمان، انگیزه قتل و نتیجه تحقیقات برای جلوگیری از تکرار خشونت و پاسخ‌گویی اهمیت دارد.

با توجه به نبود اطلاعات رسمی درباره این پرونده، نمی‌توان مسوولیت قتل را به گروه یا فرد مشخصی نسبت داد. اعلام نتیجه تحقیقات از سوی طالبان می‌تواند به روشن‌شدن ابعاد رویداد و پاسخ‌گویی در برابر خانواده قربانی کمک کند.

نرخ اسعار خارجی نرخ اسعار خارجی در بدل پول افغانی
دکمه بازگشت به بالا
بستن